Featured Posts

Bosklassen - Dag 1

October 23, 2018

Na het hartverscheurende afscheid op de zandberg, vertrekken we eindelijk op bosklassen, richting Houthalen!  ’t Is te zeggen… We doen eerst een tussenstop in Beringen, waar we de boeiende onderwereld van de mijngangen gaan ontdekken.  En we mogen echt wel stellen dat het een echte ontdekking was!! Met onze aangepaste outfit, met hemd en helm, trekken we de hele site van Be-Mine door.  We zitten in een echte mijntrein, mogen ons omkleden in de kleedkamers van toen en kunnen het echte mijnwerk gaan beleven in een simulatie van de mijnen.   Oren dicht bij de demonstratie van drilboren en ontploffingen!  Een fantastische ervaring!
Terug de bus op en na een half uurtje komen we aan op de bosberg.  We kunnen niet wachten om onze kamers te bekijken, onze bedjes op te maken en onze knuffels netjes op een rijtje klaar te zetten.  Mijn vriend toch even helpen bij die dekbedovertrek, maar het betere worstelwerk lukt het ons toch.  
We sluiten de eerste dag mooi af met een wandeltocht of gezellige vertrouwensspelletjes.  En of we nu klaar zijn voor ons bedje?  Ik beloof alvast dat ik mooi in mijn bedje zal blijven liggen tot de juffen of meesters ons komen wekken.  Slaapwel, en tot morgen!

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Welkom Sint

November 14, 2019

1/6
Please reload

Recent Posts

November 14, 2019

November 5, 2019

October 15, 2019

October 15, 2019

October 15, 2019

October 1, 2019

October 1, 2019

September 24, 2019

September 18, 2019

September 17, 2019

Please reload

Digitale krant

Contacteer ons

© Pius X Basis, Zele

Webdesign: Els Poppe

Tel: 052 44 87 32

Email: secretariaat.piusxbasis@kaozele.be

Adres

Rotstraat 4

9240 Zele