top of page

Blogbericht

Kerst in de 2e kleuterklas


De maand december is een donkere maand, daarom hadden de 2de kleuterklassers dan veel lichtjes in de klas. Zaklampen met “pillen”, kerstboomlichtjes met een stekker, ze hadden zelf een boom die ze ZELF mochten laten licht geven. Batterijen met plus en min hebben voor hen geen geheimen meer. Voor wie nog een beetje moe was in die donkere dagen was er zelfs een slaaphoekje… Het was ook de maand dat ze wachtten op Jezus. ze telden er naar af in de zaal bij de adventskrans en de aftelkalender. Maar ze gingen hem ook bezoeken (of zoeken want ”waar is hij juf?”) in de kerk. En natuurlijk was er dan het kerstfeest. Met een echte receptie en pakjes!!!

Zalige tijd! Voor iedereen een goed nieuwjaar!

12 weergaven

Recente berichten

bottom of page