top of page

Blogbericht

Bosklassen - Dag 1

Na het hartverscheurende afscheid op de zandberg, vertrekken we eindelijk op bosklassen, richting Houthalen! ’t Is te zeggen… We doen eerst een tussenstop in Beringen, waar we de boeiende onderwereld van de mijngangen gaan ontdekken. En we mogen echt wel stellen dat het een echte ontdekking was!! Met onze aangepaste outfit, met hemd en helm, trekken we de hele site van Be-Mine door. We zitten in een echte mijntrein, mogen ons omkleden in de kleedkamers van toen en kunnen het echte mijnwerk gaan beleven in een simulatie van de mijnen. Oren dicht bij de demonstratie van drilboren en ontploffingen! Een fantastische ervaring! Terug de bus op en na een half uurtje komen we aan op de bosberg. We kunnen niet wachten om onze kamers te bekijken, onze bedjes op te maken en onze knuffels netjes op een rijtje klaar te zetten. Mijn vriend toch even helpen bij die dekbedovertrek, maar het betere worstelwerk lukt het ons toch. We sluiten de eerste dag mooi af met een wandeltocht of gezellige vertrouwensspelletjes. En of we nu klaar zijn voor ons bedje? Ik beloof alvast dat ik mooi in mijn bedje zal blijven liggen tot de juffen of meesters ons komen wekken. Slaapwel, en tot morgen!

85 weergaven

Recente berichten

bottom of page