top of page

Blogbericht

Bosklassen - Dag 2

Amai!! De dag is nu wel echt in mijn benen gekropen… We hebben kilometers gewandeld met de oriëntatieloop. Al die paaltjes in het bos en omstreken gaan zoeken met kaart en kompas als wapens, is niet altijd gemakkelijk. Ons groepje heeft er 12 gevonden! De meester zegt dat dat bijna een record is!

In de namiddag doen we er nog een paar kilometer bovenop op de heidewandeling. Die gids die weet er wat van, hoor! Paddestoelen, termietenheuvels, wrattenkruid, hulst, zeedennen en hun appels, berkenzwammen, … Het heeft allemaal geen geheimen meer voor ons. We zien zelfs een paar reeën in de verte!! De max!

Als kers op de taart persen we de laatste energie eruit in een heus bosspel! We zoeken naar de codekaart en proberen met onze meesterbreinen de symbolen over te brengen naar ons kamp. Nu alleen nog uit de klauwen van de boemannen zien te blijven… Tot morgen… Misschien… 😉

57 weergaven

Recente berichten

bottom of page