top of page

Blogbericht

Bosklassen - Dag 3

Yes!! We leven nog! Wat een dag! We deden boogschieten en kropen door de speleobox, racen met de go-carten en balanceren op de pamperpaal En niet te vergeten: de pendule, waar we van een heel hoge ladder ons moesten laten vallen en als de klepel van een klok heen en weer slingerden. 1 ding is zeker: Al onze spiertjes hebben gewerkt vandaag en de adrenaline raast nog steeds een beetje door ons lichaam. Een topdag dus! Vanavond nog even chillen bij een leuke film en we kruipen voor de laatste keer in ons bedje op de Bosberg. Morgen nog alle vuile sokken verzamelen en onze valies proberen dichtkrijgen en we keren helaas terug huiswaarts. Allé… ’t Is te zeggen… Zo erg is vakantie nu ook weer niet. 😉 Een tweede ding is ook zeker: We hebben ons ongelooflijk goed gehad, veel bijgeleerd en ons goed kunnen uitleven! Super bosklassen!! Bedankt iedereen!!!

42 weergaven

Recente berichten

bottom of page