top of page

Blogbericht

Kunstroute #Burelart

Vrijdag 22 februari was het eindelijk zover : Kunstroute! Onze Piustieners hadden er weken naar toe geleefd. In de namiddag hadden ze hun kunstwerken met de grootste zorg uitgestald, zodat alles piekfijn was tegen het moment waarop de eerste bezoekers kwamen. Ook de weergoden waren ons gunstig gezind. De route ging van start aan onze schoolpoort, waar er kon genoten worden van een muzikaal intermezzo, gebracht door de Maestro's. Nadien was het tijd om al dat moois te aanschouwen. Verschillende kunstwerken stonden opgesteld in de tuinen van onze buren. Het was meer dan de moeite. Ook onze nieuwe schepen van onderwijs, Tineke Lootens, bracht ons een bezoekje en zag dat het goed was. We mogen gerust zeggen dat er heel wat talent schuilt in onze Piustieners. Proficiat allemaal!

64 weergaven

Recente berichten

bottom of page