top of page

Blogbericht

Schoolfeest

Dit jaar hebben we van ons schoolfeest iets speciaal gemaakt. Het werd een écht straatfeest! Dat kan ook niet anders, met ons jaarthema #Bureluur. Feesten in en mét de buurt! Er viel heel wat te beleven. We hadden de show met dans en muziek van onze kleuters en de kinderen van klas 1 en 2. Onze Piustieners van klas 3 tot 6 zorgden voor leuke straatanimatie : mime, dans, percussienummers, ... Er was voor elk wat wils. De hele dag door was er ook voor de kinderen van alles te beleven : schminken, eendjes vissen, gekke fietsen, buttons maken, springkastelen, nagelklop, oriëntaals dansen, de verhalenverteller, kunstwerkjes maken, juweeltjes ontwerpen, ...

Ook de innerlijke mens werd gesoigneerd aan onze verschillende eet- en drankstandjes. Het was weer een fijn schoolfeest! Dank je wel dat je er bij was!

Heel wat leuke foto's vinden jullie hier.

95 weergaven

Recente berichten

bottom of page