Featured Posts
Recente berichten

Schoolreizen

Het einde van het schooljaar is in zicht en dan zijn er de traditionele schoolreizen. Dat was dit jaar niet anders. Onze leerlingen kijken er telkens opnieuw naar uit. Deze keer werd de schoolreisdatum gepind op vrijdag 7 juni.

De weergoden waren ons al bij al nog redelijk goed gezind en dus werd het alweer een onvergetelijke dag. Klas 1 en 3 trokken richting Mechelen en brachten een bezoek aan Planckendael met zijn dierenpracht. Klas 2 verkende het provinciaal domein Puyenbroeck. De leerlingen van de 4de klas mochten zich een dagje uitleven in pretpark Bellewaerde. De kinderen van klas 5 en 6 brachten een bezoek aan de historisch mooie hoofdstad van Oost-Vlaanderen : Gent.

Digitale krant

Contacteer ons

© Pius X Basis, Zele

Webdesign: Els Poppe

Tel: 052 44 87 32

Email: secretariaat.piusxbasis@kaozele.be

Adres

Rotstraat 4

9240 Zele