top of page

Blogbericht

Zeeklassen - Dag 2

Ook dag 2 van onze zeeklassen was een voltreffer. Klas 5 en 6 hadden opnieuw een eigen programma. Onze vijfdeklassers gingen met de tram naar Nieuwpoort en brachten onder leiding van 2 geweldig goede gidsen een bezoek aan de vismijn. In de namiddag trokken ze naar het strand voor een woelige tocht op zee met de amfibieboot. Klas 6 mocht deze ochtend reeds ervaren dat een tochtje op zee effect kan hebben op onze maag... In de namiddag brachten zij een bezoek aan het duinenhuis. Daar mochten ze kiezen uit 3 activiteiten : Mosselen maken, doestations in verband met de zee of een exploratietocht in de duinen.

Na een verkwikkende douche werd de dag afgesloten met gezelschapsspelletjes. De tijd gaat hier supersnel, dus dat wil zeggen dat het hier TOP is!

182 weergaven

Recente berichten

bottom of page