top of page

Blogbericht

L3 - Boerderijklassen - Dag 2


Op de eerste 'boerderijdag' volgde een woelige avond en een voor sommigen hééééééél korte nacht. Anderen genoten van een heerlijke nachtrust. In elk geval stond iedereen rond 8u paraat voor het ontbijt. Na het versterken van de innerlijke mens konden onze derdeklassers beginnen aan de eerste van hun 2 workshops. 's Middags deden ze zich te goed aan kip met appelmoes en patatjes. In de namiddag volgde de 2de workshop. Nadien stond er doucheactiviteit op het programma. Na het avondeten trokken ze nog snel hun warme kleren aan en vertrokken ze op zaklampentocht. Dat vonden ze meer dan super. Hopelijk zijn ze na deze dag zo moe dat ze zonder morren in slaap vallen en slapen tot de wekker afloopt... Dat is in elk geval wat onze juffen hopen ;-) .55 weergaven

Recente berichten

bottom of page