Featured Posts
Recente berichten

Sam de verkeersslang

700 Vlaamse basisscholen hebben zich dit schooljaar ingeschreven voor deelname aan Sam de Verkeersslang! Met deze campagne wil Mobiel 21 kinderen motiveren milieuvriendelijk en veilig naar school te komen. De boodschap is simpel: zoveel mogelijk kinderen te voet, met de fiets, met gedeeld of openbaar vervoer naar school. Elke Piustiener die gedurende de 'sam-week' milieuvriendelijk naar school kwam mocht stickertjes kleven. Op de manier konden we onze verkeersslang helemaal opvullen tegen het eind van de week. Aan het eind van deze week willen we jullie natuurlijk oproepen om ook nu de SAM-week voorbij is milieuvriendelijk naar school te blijven komen. Het kan de verkeersveiligheid aan onze schoolpoort alleen maar ten goede komen!


Digitale krant

Contacteer ons

© Pius X Basis, Zele

Webdesign: Els Poppe

Tel: 052 44 87 32

Email: secretariaat.piusxbasis@kaozele.be

Adres

Rotstraat 4

9240 Zele