top of page

Blogbericht

Verkeerswedstrijd

Elk jaar nemen heel wat Piustieners deel aan de verkeerswedstrijd. Dat was deze 50ste editie niet anders. De wedstrijd bestaat uit 2 proeven. Tijdens de theoretische proef wordt het kaf reeds van het koren gescheiden. Wie deze rond overleeft mag naar de praktische proef. Deze kinderen mogen hun verkeersvaardigheid bewijzen op het verkeerspark van de gemeente. Van alle deelnemers mogen de beste 30 van elk leerjaar naar de plechtige prijsuitreiking in de Wiek. Ook dit jaar wisten we weer heel wat prijzen in de wacht te slepen. Kalinka Achten uit klas 4 ging zelfs met de hoofdprijs aan de haal : een splinternieuwe fiets. Proficiat aan alle deelnemers!

Onze prijswinnaars :

Vierde leerjaar :

Kalinka Achten (1) - Robbe Vermeiren (3) - Ode Van Elsuwege (9) - Kyan Van Malderen (16) - Pieter Scheirsen (17) - Lina Devarez (20) - Alexander Mortier (23) - Ramazan Türk (29)

Vijfde leerjaar :

Ditte Van Lembergen (3) - Kobe Landuyt (4) - Robbe Abeel (5) - Xander Goossens (10) - Greta Szüle (19) - Arne Geerinck (22) - Lara Vispoel (26)

Zesde leerjaar :

Kasper achten (2) - Robin Sey (5) - Sonja Collaert (6) - Sim Taels (8) - Jorn De Boever (10) - Arthur Vanhuysse (14) - Matthé Herwege (15) - Wout Van Damme (17) - Arrezina Van Ransbeeck (20) - Lies Scheirsen (29)

139 weergaven

Recente berichten

bottom of page