top of page

Blogbericht

Ouderraad ondersteunt onze S.T.E.M.-klas

Tijdens de afgelopen zomervakantie werden kosten nog moeite gespaard om in onze school een muzo- en S.T.E.M.-klas in te richten. Meester Tim heeft hier vele uren in geïnvesteerd en het resultaat is geweldig. Alleen stond er nog 'een kleinigheid' op het verlanglijstje van onze S.T.E.M.-meester : Hij wou graag 10 iPads exclusief voor de S.T.E.M.-klas aangezien deze hierbij op tal van fronten in te zetten zijn. Het prijskaartje dat aan zo'n investering hangt is natuurlijk niet klein. Het zou voorlopig bij dromen gebleven zijn, ware het niet dat onze ouderraad zich geëngageerd heeft om deze aankoop op zich te nemen. We zijn hen daar natuurlijk ongelooflijk dankbaar voor. Het zal onze kinderen zeker ten goede komen! DANK JE WEL OUDERRAAD!!!

48 weergaven

Recente berichten

bottom of page