Featured Posts
Recent Posts

Vastenactie

Tijdens de vastenperiode gaan we samen op weg naar Pasen. Tijdens die periode kiezen we ook een project uit waar we voor sparen. Deze keer is dat voor Guatemala. We maken kennis met Sharon, een meisje van 10, haar dorp en familie in Guatemala. We ontdekken hoe ze eigenaar werden van een leegstaande koffieplantage en nu zelf voedsel telen met zorg voor de natuur. De komende weken zullen we verschillende acties doen ten voordele van dit project. Onze kinderen van klas 6 hebben de afgelopen dagen massa's cake gebakken en deze verkocht. Op die manier brachten ze al heel wat centjes samen. Ook de opbrengst van de bananenverkoop gaat naar dit goede doel.Digitale krant

Contacteer ons

© Pius X Basis, Zele

Webdesign: Els Poppe

Tel: 052 44 87 32

Email: secretariaat.piusxbasis@kaozele.be

Adres

Rotstraat 4

9240 Zele