Featured Posts
Recente berichten

L5 en L6 - Jong geleerd

Dankzij eerdere samenwerking met VLAJO (Vlaamse jonge ondernemingen) werden onze kinderen van 5C en 6B uitgekozen om deel te nemen aan een bijzonder project :


Als u donderdagmorgen in de Albert Heijnsupermarkt van Lokeren moest zijn, dan is de kans groot dat u bent geholpen door een leerling van onze school. Want zij hebben daar kunnen proeven van het werkleven. Ze hielpen het personeel met bijvoorbeeld rekken bij te vullen, de kassa te bemannen en de vrachtwagen uit te laden. Op die manier kunnen de leerlingen op jonge leeftijd hun talenten ontdekken. En het kan ook helpen bij het maken van de juiste studiekeuze.

Digitale krant

Contacteer ons

© Pius X Basis, Zele

Webdesign: Els Poppe

Tel: 052 44 87 32

Email: secretariaat.piusxbasis@kaozele.be

Adres

Rotstraat 4

9240 Zele