top of page

Blogbericht

CERA ondersteunt onze MUZO- en STEM-klas

Sinds vorig schooljaar is Pius X-basis in Zele een heuse MUZO- en STEM-klas aan het uitbouwen. De kracht en de noodzaak van het ontwikkelen van creativiteit wordt nog vaak onderschat of op de achtergrond geplaatst in het onderwijs. Niet in Pius X-basis Zele!

Zo’n MUZO- en STEM-klas ontwikkelen gaat natuurlijk gepaard met investeringen. De middelen van een school zijn nu eenmaal beperkt, dus gingen we op zoek naar wat hulp. En die vonden we bij CERA Foundation. CERA geeft vorm aan haar engagement ‘Samen investeren in welvaart en welzijn’ door zich op een coöperatieve manier in te zetten voor een betere wereld. Dit doen ze onder meer door regionale initiatieven financieel te steunen. De initiatieven moeten een duurzaam karakter hebben en een meerwaarde bieden aan welvaart en welzijn. Door te investeren in materialen om buiten de schoolmuren les te kunnen gaan geven en materialen aan te kopen om degelijk STEM-onderwijs te kunnen geven in de lagere school voldoet ons project aan de voorwaarden. CERA steunt onze klas met maar liefst 2500 euro, waarvoor we hen zeer dankbaar zijn! Dit heeft ons alleszins een stevige boost gegeven. We kochten degelijke werktafels, elektrisch gereedschap, handgereedschap, trolleys, een fietskar en geluidsabsorberende panelen.

We danken CERA voor deze hulp, want het werkt uitermate stimulerend als mensen de meerwaarde van een project zien en dit op deze manier willen ondersteunen.

DANK JE WEL! DANK JE WEL! DANK JE WEL! ...namens de kinderen van Pius X Basis in Zele...
10 weergaven

Comments


Recente berichten

bottom of page